MATERINSKI DAN V LOKI

h1 12.04.2015 ob 09:56

V Kulturnem domu smo učenci POŠ Loka nastopali za materinski dan. Nastopala sem v dramskem in pevskem krožku. Vsak razred je predstavil kratek program. Četrtošolec Jakob Štigl je igral na harmoniko, učenci 3. razreda pa smo nastopili s plesom Kavbojska polka, Belokranjskim kolom in Rašplo. Aktiv kmečkih žena je spekel zelo dobre sladice, ki jih nisem mogla poskusiti, ker sem imela še nastop v Kulturnem domu Radeče. Vsi, ki so gledali nastop, so bili zelo srečni in veseli.
Nika Zatler 3. r. , POŠ Loka

V sredo je bil materinski dan, zato smo mamicam pripravili nastop v Kulturnem domu. Sodelovala je vsa šola. Igrali smo igrico O volku, ki je iskal pravljico. Nastopila sem v vlogi lisice in babice. Pevski zbor pa je zapel pesmi Mali zvonček in Jaz pa pojdem na zeleno travco.
Ker smo učenci 3. razreda tako dobro plesali, nam je učiteljica Marjeta dala pri plesu najvišjo oceno – odlično. Za nami so nastopali še učenci 1. In 2. razreda, ki so plesali in deklamirali. Predstavili so se tudi učenci podaljšanega bivanja. Vsi so nas zelo pohvalili. V gasilskem domu smo se posladkali s pecivom, ki so ga spekle babice in mamice pri aktivu žena.
Ta dan mi je bil zelo všeč.
Neža Močnik, 3. r. , POŠ Loka

V sredo smo učenci iz Loke nastopili v Kulturnem domu. Povabili smo babice, starše, dedke in tete. Učenki Manca in Ela sta najprej pozdravili vseprisotne. Mamicam sta zaželeli lep materinski dan. Nato so se vrstili nastopi in plesi učencev od 1. do 5. razreda.
Proslave se je udeležila tudi naša gospa ravnateljica iz Sevnice, ki je podelila našim učiteljicam šopke. Po končani proslavi smo odšli v gasilski dom na pogostitev, ki so jo pripravile žene aktiva kmečkih žena iz Loke.
Ta dan smo polepšali vsem, ki so bili na proslavi.
Leja P. Hočevar, 3. r. , POŠ Loka

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !